• Uniek wapenopberg- systeem.
  • Actueel aanbod nieuwe en gebruikte wapens.
  • Kogelgat stickers.

... MeerSchietsport & Wapenhandel Westland kan u ook helpen met keuring, schoonmaak, reparatie en/of het onklaar maken van uw wapens. Heeft u vragen hierover? Stuur gerust een mail met het antwoordformulier.

... stuur mailAlgemeen:
Sitemap
Brünig Indoor Switserland
Schietsport pagina
Vuurwapens
K N S A
Schietvereniging Monster
Schietsportlinks Nederland

Explosietekeningen:
Vuistvuurwapens
Vuist- en handvuurwapens

 

 Het wapenopberg Interieur van Schietsport Westland

Schietsport Westland heeft een uniek wapenopbergsysteem ontwikkeld. Met dit systeem is het mogelijk om uw wapen in een kleine ruimte deugdelijk afgesloten en niet toegankelijk voor onbevoegden op te bergen.
De afmeting van een enkelvoudige opbergsysteem is 10 x 124 centimeter en is geschikt voor de meest voorkomende vuur- en luchtdrukwapens. Het systeem is vanwege een eenvoudig instelmogelijkheid geschikt voor bijna elk groot- of kleinkaliber geweer.

Het enkelvoudige opbergsysteem is koppelbaar zodat bij bezit van meerdere wapens een compact opbergsysteem ontstaat.
Het systeem is uitstekend geschikt voor wapenopslag binnen schietverenigingen. Door de compacte vorm is op een klein oppervlakte veel wapen opslag mogelijk.
Voor verenigingen die ook opslagfaciliteiten aan hun leden willen verlenen is deze 'wapenkluis' een perfecte oplossing voor de redelijke prijs per eenheid.

Noot:
Circulaire Wapens en Munitie     1 aug 2005 par. 8.1
Als een deugdelijke berg-plaats voor wapens en/of munitie wordt aangemerkt een speciaal voor de opslag van wapens vervaardigde wapenkast / wapenkluis of een andere kluis die qua uitvoering en inbraak-werendheid daarmee kan worden gelijkgesteld. Een kluis dient deugdelijk te worden verankerd in de vloer of de muur van het gebouw tenzij de kluis van een dusdanig gewicht is dat het zogoed als uitgesloten is dat de kluis bij een inbraak kan worden meegenomen.


Vul voor meer informatie het contact formulier in.