maandag 09 februari 2009
Home
Berichten
Ons assortiment
Vuistvuurwapens
Handvuurwapens
Luchtdrukwapens
Wapenkluizen
    
Historie Afdrukken E-mail

Twee ervaren en actieve schutters kwamen in 1996 tot de conclusie dat er bij sportschutters behoefte bestond aan goede voorlichting en advisering met betrekking tot de aankoop van schietsportaccessoires, een wapen, het schieten en omgang met wapens. De reguliere wapenhandel bleek hiervoor niet direct geschikt.

Om in deze behoefte te kunnen voorzien werd in 1996 Schietsport Zeeman opgericht. In 2002 werd deze naam gewijzigd in Schietsport Westland. Naast een naamswijziging werd het bedrijf uitgebreid met een wapenhandel. Wapenhandel Westland richt zich op de in- en verkoop van wapens en munitie, keuring, schoonmaak, reparatie en het onklaar maken van wapens.

Schietsport Westland heeft een grote kennis op het gebied van oude en nieuwe militaire wapens en munitie en is daarnaast gespecialiseerd in klein kaliber wapenaccessoires en wapens. Naast advisering en ondersteuning heeft Schietsport Westland een groot assortiment aan schietsport accessoires. Daarnaast is er een assortiment in messen, verlichting, koffers, foudralen, luchtdrukwapens, gehoorbescherming,schietbrillen, duty-gear, holsters ect.

Schietsport Westland is gevestigd in de schietsportaccommodatie van Schietvereniging Monster.

 

 
© Schietsport Westland 2007